Sakta men säkert!

Saker och ting blir sällan som man tänkt sig, oavsett om det är bra eller dåliga saker som händer.

Just i detta fallet är det otroligt kul men också lite frustrerande...

När jag bestämde mig för att förändra min rörelse och avveckla den traditionella butiksdelen, ändra mina öppettider och satsa på mitt hantverk anade jag inte att jag helt plötsligt skulle ha ha mer att göra än någonsin! 

Missförstå mig absolut inte!

Det är fantastiskt kul.

Kund- och företagsbeställningarna fortsätter strömma in samtidigt som jag fått mer jobb från andra butiker. 

Vad är det då som är frustrerande, kanske ni tänker?

Vad är det som inte gått som du tänkt?

Jo jag hade ju så höga ambitioner om att fylla min webbshop och mina montrar i ateljén med egenproducerade smycken. En egen förlovnings- och vigselserie skulle påbörjas och vårt egna märke MAMMA skulle vidareutvecklas MEN just för tillfället räcker inte timmarna riktigt till.

Angenäma bekymmer, ja visst, men ändå lite frustrerande.

Det som redan är beställt måste givetvis prioriteras och jobb och uppdrag man har tagit på sig måste levereras innan man kan unna sig lyxen att tillverka något eget.

Så ambitionerna finns definitivt kvar men det får helt enkelt ta lite längre tid än vad jag från början hade tänkt.

Vi kör helt enkelt på lite sakta men säkert!